Mermaid's polish

Green Wednesday again! Today I am combining two lovely shades that both have mermaid in their names. I am also throwing in a third polish, without mentions of aquatic creatures but a polish that truly has a mermaid-like quality about it. Aquatic is one of my favourite shades of green. Head over to Karin for more green creations.

This is a gradient of OPI Mermaid's tears and Zoya Zuza topped with a coat and a half of Orly Mermaid tale. I am loving how this turned out, I didn't spend two hours on it (unlike on some of my other recent manicures) and it has such great depth, colour and shimmer!


Close up of all the layers. Zuza deserves more attention. Can you see that beautiful shimmer?Polishes used: Zoya Zusa, OPI Mermaid's tears and Orly Mermaid tale


På svenska:
Grön onsdag igen! Idag kombinerar jag två vackra toner som båda har sjöjungfru i sitt namn. Jag adderar ett tredje lack också, som inte nämner några vattenvarelser i namnet men som är minst lika sjöjungrfrulik. Havstonen är en av mina favoriter bland de gröna nyanserna. Kolla in Karin för fler nyanser och lack.

Jag har gjort en toning med OPI Mermaid's tears och Zoya Zuza toppad med ett och ett halvt lager Orly Mermaid tale. Jag gillar verkligen hur detta blev, jag la inte två timmar på att få till detta (tillskillnad på vissa av de manikyrer jag gjort på senaste tiden) och det har ändå underbart djup, färg och skimmer!

6 comments

 1. Verkligen fint, mycket vacker gradient! :D

  ReplyDelete
 2. Det här var superfint! Nu blev jag sugen på Zuza också, varför äger jag inte det? Gullig liten flaska du har ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zuza blev direkt en favorit hos mig! Miniflaskor get alltid lite blandade känslor men nu har jag iaf ett helt gäng med likadana :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)