Darling Diva Holiday

Based on the content of my blog it might be presumed that I only ever wear nail art. That's not necessarily true, even though I do wear it most of the time. At least once per week I find myself lacking inspiration and/or time and end up with something as plain as just one colour, or perhaps a layering with two. Additionally some polishes deserve some solo attention, they won't gain anything by me doodling on top of them. Does a glitter over a coloured base qualify for Nail Art Sunday

Hopefully it does and any which way I do want to show of this beautiful glitter topper by Darling Diva. I had to have Holiday after seeing it on Sminkan and Emma. It didn't disappoint but required a fair amount of top coat. I felt like my nails were having a party while wearing this, even if I was stuck in a meeting at the time.

I applied Holiday with a makeup wedge to get a good spread of the glitter without getting too much of the clear base on my nails. As always, this type of polish has to be seen to be appreciated!
Polishes used: Essence Jacob's Protection and Darling Diva Holiday.


På svenska:
Baserat på innehållet i denna blogg kanske du tror att jag alltid bär nail art. Det stämmer inte helt då jag liksom många andra ibland inte har inspirationen eller tiden att få till detta. Någon gång i veckan nöjer jag mig alltså med något så simpelt som en färg, eller kanske två. Vissa lack förtas ju dessutom lite av nail art, de mår nästan bäst av att synas själva och då vore det ju synd om jag kluddade ner det för mycket. Kvalificerar sig glitter över färgad bas till Nail Art Sunday

Jag hoppas det och vill oavsett vilket gärna visa upp detta vackra glitterlack från Darling Diva. Jag var tvungen att ha Holiday efter att ha sett det på Sminkan och Emma.  Det gjorde mig inte besviken men kräver rejält med överlack. Det kändes som mina naglar hade fest när jag bar detta, även om jag satt på möte samtidigt.

Jag applicerade inte detta lack på traditionellt sätt utan duttade med en svamp för att få en bra spridning utan att det blev tjockt. Som vanligt måste nästan ett sånt här lack ses för att uppskattas!

15 comments

 1. Jag är inte jätte glad för glitter i klar bas men tyckte faktiskt att det var ganska snyggt på dig! Riktigt smart idé att använda en svamp för att få det jämnt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egentligen är det inte min favorit heller. Pallar ofta inte med layerings och väljer sällan den mest passande basen heller. Men ibland får man göra undantag!

   Delete
 2. Vilket härligt partypaljettglitter! :D Jag är inte heller så förtjust i glitter med stora partiklar i klar bas, men detta kan vara ett undantag :)

  ReplyDelete
 3. Hehe, jag är jätteglad i stora glitter(läs noob) tycker det var hur fint som helst.

  ReplyDelete
 4. Layeringar har kvalificerats sig till NailArt Sunday många gånger förr så det är klart att din också gör det.
  Gillar det cirkelformiga glittret, snyggt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skönt att höra, kollade runt lite hos dig och nog hittade jag ett par om än inte så många :) Visst är det ett härligt lack!

   Delete
 5. Det här är så snyggt, vilken tur att vi inspirerade dig till köp:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Verkligen tur! Detta hade jag inte velat klara mig utan ;)

   Delete
 6. Super snyggt, riktig party manikyr

  ReplyDelete
 7. Snyggt! Dessutom smart att svampa på glittren, de ser ut att ligga perfekt på naglarna. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, jag gillar verkligen svampen, annars känns det som jag bara bygger på mängden klar bas, inte glittret..

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)