OPI I don't give a Rotterdam simple nail art

Today I have my fourth and final look inspired by wallpapers. It might be my favourite look of the four!
The base is OPI I don't give a Rotterdam, I applied three coats and I feel like a fourth wouldn't have hurt. This was my first time wearing this shade and I really like it. In the bottle it looks fine, but on the nail it's perfection! The design is done with OPI My Boyfriend Scales Walls. I've dipped my detail brush in remover before dipping it in MBSW to get a thinner polish to work with. I feel like I managed to get thinner and nicer lines because of this.

This is my inspiration image.
Polishes used: OPI I don't give a Rotterdam and OPI My Boyfriend Scales Walls


På svenska:
Idag har jag min fjärde och sista design inspirerad av tapeter. Det kan vara min favorit av de fyra också! Basen är OPI I don't give a Rotterdam, jag har tre lager men tror att jag egentligen borde applicerat ett fjärde också. Det är första gången jag testar det lacket och jag gillar det verkligen. I flaskan ser det lite tråkigt ut men på nageln känns det helt perfket! Målat har jag sen gjort med OPI My Boyfriend Scales Walls. Jag har doppat min tunna pensel i lite remover innan jag doppat den i MBSW för att få tunnare konsistens. Har fått för mig att det hjälper till att få tunna och fina linjer.

Här är bilden som jag använde som inspiration.8 comments

 1. This is so lovely! And dipping in remover? Genius! I must try that!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Yeah, I do find that thinning polish right before trying to paint lines make it flow easier, this gives a much straighter and sometimes thinner line!

   Delete
 2. Vacker manikyr, färgerna är så fina

  ReplyDelete
 3. Riktigt snyggt! Jag själv blev ju också lite förtjust i grått under denna månad. Detta kan också vara min favorit av de du gjort. Gillade iofs den superdiskreta stämplingen också.^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Den diskreta gillade jag med, men hade gärna velat kunna se den mer ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)