Foil stamping leafs

Hope everyone is having a good weekend! I'm finally planting some flowers on my balcony today, a sure sign of spring. Just wish my balcony didn't overlook a parking lot...
Onto the nails then, here is my second try at the foil stamping technique. I showed a Moroccan tile inspired look last year and only now do I have another go at it. I find stamping with foils quite hard honestly, getting consistent results is almost impossible for me. The base here is the jelly gradient I showed a little over a week ago.

The stamping is done with MoYou London Explorer plate 21 using enamel paint. After stamping I've pressed nail foil onto the design. Sadly my topcoat clouded the foils natural sheen/shimmer a bit but I think it still looks quite cool!Polishes used: OPI Do You Think I'm Texy?, China Glaze Japanese Koi and China Glaze Fairy Dust


På svenska:
Hoppas alla har en finfin helg! Själv ska jag äntligen få ut lite blommor på balkongen idag, ett riktigt vårtecken för mig. Sen att min balkong har utsikt över en parkeringsplats kan man inte göra så mycket åt...

Sen till naglarna du, det här är mitt andra försök till att stämpla med nagelfolie. Jag visade en manikyr inspirerad av marockanskt kakel för snart ett halvår sedan och först nu testar jag tekniken igen. Anledningen är troligen att jag helt enkelt tyckte det var lite för svårt att få till tekniken bra. Basen är den jelly gradient jag visade upp förra veckan föresten.

Stämplingen är gjord med MoYou London Explorer platta 21 och emaljfärg. Sedan har jag tryckt nagelfolie mot nageln och hoppats på snygg överföring. Tyvärr sen gjorde mitt överlack att det inte blev sån där härlig lyster man vill ha från folie. Fortfarande är det ganska snyggt tycker jag nog!

6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)