Origami star nail art

Today I have a fun manicure to show you!

I created this look for MoYou London's July competition with an origami theme. I have always liked paper and various crafts and have done a few origami things before but nothing quite as advanced as this star (using this video). I matched it with a star pattern from MoYou London Suki 04, on of my favourite plates. Patterns is also the theme of day 9 of Oh Mon Dieu Nail Art Challenge so I will participate in that too!

Suki 04 is a very versatile plate and here I created stamping decals using it. The decals took forever but I very much like the end result! Since I got a request for how I create my decals I took some pictures on the way and  will try to put up a tutorial in the next few days.


Polishes used: OPI Panda-monium Pink, OPI A Grape Fit, Catrice Ernie and Birdie and Mundo de Unas Black.


På svenska:
Idag har jag en rolig manikyr att visa upp! Jag gjorde den för MoYou Londons julitävling med origamitema. Jag har alltid gillat papper och olika typer av pyssel så har testat lite origami-vikningar förut men inget så komplicerat som denna stjärna (använde den här videon). Stjärnan matchades med ett stjärnmönster från MoYou Londons platta Suki 04, det är en av mina favoritplattor. Mönster är också temat för dag 9 i Oh Mon Dieu Nail Art Challenge så jag är med i den också!

Suki 04 är en mycket bred platta, det är nog därför jag gillar den så mycket. Här har jag skapat stämplingsdekaler. Det tog mycket längre tid än förväntat men gillar verkligen resultatet! Då jag fått en förfrågan på hur jag gör mina dekaler tog jag lite bilder under tiden jag gjorde dessa så ska försöka få upp en beskrivning med lite bilder om ett par dagar.

10 comments

 1. oooh this is so awesome! the colours are so good together! i love the way you combined it with your nails, so geometric :)

  ReplyDelete
 2. Oh guuud sååå snyggt!! Älskar dina bilder, sååå fina. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snällaste Ann-Sofie! Jag är väldigt nöjd med de här extrabilderna också! Tyvärr kan jag inte ta dem på alla manikyrer då jag behövde ta hjälp att hålla kameran för detta och jag bor ensam :(

   Delete
 3. Jäklar vad snyggt och så bra färgval

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Det var faktiskt pappret som fick styra, ville ha tre färger som passade ihop och då blev det detta ;)

   Delete
 4. Så snyggt, du är verkligen fenomenal på stämpling!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)