MoYou Enchanted Nail Art

Hope everyone is having a great Sunday! I'm heading out to see Spectre as soon as I finish writing this post. Was ages since I last went to the movies so it should be fun!
My nails today are for the Nail Challenge Collaborative's November theme which is Monochrome. I have interpreted that as meaning sticking to different shades of one colour which I hope is correct! The raccoon design is from the new MoYou Enchanted series, it was a long time since I fell this hard for a MoYou release but this I absolutely loved.

My base is a radial gradient and then I stamped the image from MoYou Enchanted 01 using a frankened polish.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI You're Such a Budapest and something frankened.


På svenska:
Hoppas alla har en härlig söndag! Jag ska strax iväg och se Spectre, var jättelänge sen jag var på bio så det ska bli roligt.

Mina naglar idag är för Nail Challenge Collaboratives novembertema, monokromt. Jag har tolkat det som att välja flera nyanser av sama färg vilket jag hoppas blev korrekt. Tvättbjörnsdesignen kommer från en av de nya MoYou Enchanted plattorna. Det var länge sen jag blev så imponerad av ett släpp från MoYou som när denna serie kom nyligen, jättesöta plattor!

Min bas är en cirkelgradient och sen har jag stämplat med ett motiv från MoYou Enchanted 01 med ett hemblandat lack.

10 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)