Pleated nails

Today's nail art is perhaps not overly Christmasy, but the colour scheme does make it appropriate for the season, don't you think?
Often I have so many manicure ideas but still I sit there on Sunday night, with naked nails and no ideas. Sometimes I settle for just one colour when this happens, other times I push myself and do come up with something. This mani is the result of such a night and I was surprised by how happy I was with it! I like how it balances somewhere between fun and stylish, it's a good place to be if you ask me ^-^.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Handy Tangerine, Stripe Rite in Holo Gold and Barry M Gold Foil


På svenska;
Dagens manikyr är kanske inte extremt julig men den passar rätt bra till årstiden på grund av sitt färgval tycker jag.

Jag brottas ofta med att jag å ena sidan har massa manikyr-idéer och å andra sidan ofta sitter där på söndagkväll med nakna naglar och ingenting känns rätt. Ibland nöjer jag mig i de fallen med att bara köra en färg, och i andra fall får jag ändå till någon form av nail art. Det här är resultatet av just en sån kväll. I och med att jag initialt inte hade någon större inspiration är jag väldigt nöjd med resultatet! Det är någonstans mellan roligt och stiligt vilket alltid är en bra plats att befinna sig på enligt mig ^-^.

8 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)