Purple star nail art

Today I have a bit of a nail fail to show you. The reason I consider it a failure is because the contrast between my base and my stars is much too little so the effect is kind of lost.
Before I added matte top coat you couldn't see anything really because my holographic base, ILNP Lulu, was simply too sparkly. I killed the sparkles by adding matte top coat so now you can almost see the stars I added, on some nails at least! Lesson learned til next time ^-^.Polishes used: ILNP Lulu, ILNP Supernova and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Idag har jag ett litet misslyckande att visa upp. Anledningen till att jag tycker det är misslyckat är att man ju typ inte ser någonting! Innan jag la på det matta överlacket såg man bara hur glittrande holografiskt ILNP Lulu är. Därför var jag tvungen att lägga på det matta överlacket som tog död på holo-effekten så man åtminstone ser litegrann av stjärnorna på några naglar. Man lär sig något nytt varje dag...


8 comments

 1. Jag gillar faktiskt hur det blev. Lite dämpat och subtilt, men jag förstår att du var ute efter en större kontrast vilket också hade varit härligt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, det är ju inte fult på något sätt, bara inte alls vad jag tänkt mig :)

   Delete
 2. Jag förstår iofs hur du menar med att det blev misslyckat men samtidigt så tycker jag att det blev väldigt snyggt! Ett lyckat misslyckande:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det var mest att det inte alls blev så effektfullt/synligt som jag hade hoppats!

   Delete
 3. Wow så jäkla snyggt, älskart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Extra kul att höra när jag själv inte var så nöjd ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)