Dark Holo Heart Nails

Wow, so Blogger has actually made an update to the design/layout of the blogging-tool. I was sure their investments in the platform was zero.
Totally baffled, but should still be able to post a bit of nail art! Today I have another look using some new extra wide striping tape. This striping tape was easier to work with than the textured gold one I used the other week. It was a lot easier to get it to stay in place without lifting.

Lately I feel myself gravitating towards more easy nail art. It feels good to allow myself to do so, previously I've at times been caught up in doing very elaborate and time consuming manicures even if it's not been what I've been most keen to wear. Let's see how long this phase lasts!Polishes used. L.A. Girl Black Illusion and L.A. Girl Sparkle Ruby


På svenska:
Wow, så Blogger har faktiskt uppdaterat layouten på verktyget/webbsidan man skapar blogginlägg från. Jag som var säker på att de helt slutat investera i denna plattform. Trots att jag känner mig rätt paff (på ett positivt sätt!) så ska jag nog kunna publicera lite ny nail art.

Dagens manikyr använder en annan nyköpt rulle med nageltejp som också är lite tjockare än standardbredden. Till skillnad från den rulle jag använde i förra veckan var den här riktigt enkel att jobba med och den ville även snällt ligga kvar på nageln utan att släppa i kanterna. Tummen upp!

Generellt känner jag att jag är mer sugen på enklare manikyrer just nu. Det känns riktigt bra att tillåta mig själv att göra det, tidigare har jag fastnat en del i att jag bör göra mer avancerade och ffa tidskrävande manikyrer även om det inte har varit det jag känt för att bära mest av allt. Får väl se hur länge den här fasen håller i sig!

2 comments

  1. Snyggt! Ja sånt går ju i skov. Jag tycker att det är roligast att bära nail art men ibland finns ju inte tid och lust att göra det.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Ja, jag gillar ju nail art mest, men ibland vill man bara njuta av sina lack och det gör man inte alltid när det händer massa extra grejor utöver lackets karaktär :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)