Spring Nails

I completely forgot to post something on Wednesday but I'm back now with my regular nail art.
This manicure is completely inspired by something on MoYou London's Instagram account. Since I had both the plates they had used to create the manicure, I decided to have a go myself! Yes, it did take forever to stamp all the little branches and leaves individually. Especially since I had this design on all nails, no just the photo fingers.

This month Nail Challenge Collaborative are doing Spring themed nails and what is more spring than the sound of birds chirping and the leaves finally sprouting? This is my first look for NCC this month.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Mundo de Unas Tulip, Mundo de Unas Avocado, Mundo de Unas Spring Green and Mundo de Unas Dark Green


På svenska:
Jag glömde helt bort bloggen i mitten på veckan så mitt vanliga onsdagsinlägg uteblev visst. Men nu är jag tillbaka som vanligt! Manikyren jag har att visa är väldigt inspirerad av en look från MoYou Londons Instagram. Då jag hade båda plattorna de använt för den manikyren beslutade jag mig för att försöka återskapa den på mina naglar.

Det tog jättelång tid! Den här manikyren bygger på många lager med stämplingar och då jag gjorde den på alla tio naglar så satt jag säkert två timmar och stämplade löv och grenar. Pust. Men lyckligtvis blev jag väldigt nöjd med resultatet.

Den här månaden kör Nail Challenge Collaborative tema vår och vad är väl ett bättre vårtecken än fåglarna som börjar kvittra och löven som äntligen tittar fram. Här i Stockholm är det fortsatt ganska bart men det börjar så smått att knoppa.


3 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)