Blue Minimalist Nails

I hope everyone is having a lovely Sunday and perhaps got the same fine surprise I did this morning. End of daylight saving gave me an extra hour of Sunday, score!
I will probably spend the bonus hour bringing winter coats and shoes up from the basement. I have been going to work in too thin jackets for the last few weeks so it's really about time.

My nail art today feels quite appropriate for the colder weather with the blue-grey-silver colour scheme. I was inspired by a look I saw done by MoYou London on Instagram but surprisingly I did not need any stamping plates to achieve it! Just striping tape to get crisp white lines and then two dotting tools for the dots.Polishes used: KIKO 344, Sally Hansen Wet Cement, China Glaze Re-Fresh Mint, OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI DS Radiance and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Glad söndag! Kanske var jag inte den enda som fick en glad överraskning imorse när sommartiden tog slut och man fick en hel extra söndagstimme! Jag har för mig att min kalender på jobbet brukar påminna om detta men i år verkar den inte gjort det så det blev överraskning istället.

Jag kommer spendera min bonustimme med att justera min hallgarderob till de klart kyligare temperaturerna vi har nu. Har gått till jobbet i för tunna jackor ett par veckor nu så det är hög tid att plocka fram kapporna.

Mina naglar känns passande för det kallare vädret i sin färgskala med blått, grått och silver. Jag inspirerades av en manikyr som MoYou London la ut på Instagram men det krävdes faktiskt inga stämplingsplattor för att återskapa det hela. Lite striping tape för att få perfekta linjer och så två dotting tools var de enda redskapen jag använde.

4 comments

  1. Väldigt fin manikyr! Den påminner mig om ett vackert presentpapper:) Haha, jag hade stenkoll på tidsomställningen, jag passade på att sova lite extra. Skönt att det är ljusare på morgonen men trist att kvällarna blir mörka så fort.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket! Presentpapper är ofta väldigt bra nagelinspiration ;) Jag är en sån som gärna läser när jag går (kan inte sluta läsa bara för att bussresan är över), och det börjar bli problematiskt nu när man är på väg hem från jobbet!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)