Green and Silver Skittle Nails

Today the sun is finally showing itself over Stockholm! We have had overcast and gloomy weather for the past week so it feels great to finally see it again. A quick post and then I will go outside and enjoy the sensation of (relative) warmth on my face.
A few weeks ago I showed a skittle in purple tones. I liked that manicure so much that I ended up creating a similar look in green as soon as it was time to change my nails again. I used two untried greens, Smoke and Ashes from China Glaze and Deep Sea from Models Own. Deep Sea was a bit too cold for me, leaning more towards turquoise, but I really like Smoke and Ashes! I combined them with two different silver flakies, on my middle finger the chunky holographic kind, on my ring finger the flat silver kind.Polishes used: Models Own Deep Sea and China Glaze Smoke and Ashes


På svenska:
Idag skiner solen äntligen i Stockholm. Vi har haft grått och trist i över en vecka så det känns härligt att se solen igen. Gäller bara att jag inte segar som vanligt och missar att gå ut innan den är på nergång...

Manikyren då, för ett par veckor sedan visade jag en skittle i lila toner. Jag gillade den manikyren så mycket att jag skapade en liknande fast i grönt när jag bytte manikyr. Jag kombinerade två av mina otestade gröna Smoke and Ashes från China Glaze och Deep Sea från Models Own. Deep Sea var något för kall för mig, lite mer åt turkost, men jag gillar verkligen Smoke and Ashes! Jag adderade därtill två olika sorters flakies i silver. En med holo pigment, på långfingret, och en som bara är silvrig, på ringfingret.

4 comments

  1. Jättesnygg även denna! Som du vet var jag ju extremt förtjust i den lila varianten så kul att du gjorde en liknande med annat färgtema!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)