31 Day Challenge 2018: Day 28, Inspired by a Flag

Today's flag manicure is vaguely inspired by the Swedish flag. I have upgraded it a bit with a shimmery deep blue and a gold substitute for the yellow. The white lines were added just for fun!
Blue and Gold Geometric design nail art
Flag day is no probably one of the least favourite days of the challenge for all participants, and I struggle just as much as the next person. The fact that I had to do two manicures this year did not make matters better. The reason I had to do two was that my top coat smeared the first look. At first I thought I could salvage it by allowing intentional extra smearing hoping it could go with the style. It didn't work out, it just looked even more smeared. If you are curious about this mani-fail I have included a picture further down.
Blue and Gold Geometric design nail art

Blue and Gold Geometric design nail art

Blue and Gold Geometric design nail art
The mani-fail comes here:

Polishes used: Orly Sweet Peacock, OPI Goldeneye, Catrice Milky Bay and Wet n Wild Matte top coat


På svenska:
Dagens flaggmanikyr är vagt inspirerad av vår svenska flagga. Jag uppgraderade den blå nyansen en del och ersatte glatt det gula mot guld. Därtill adderade jag lite vita linjer, bara för att det var roligt att måla.

Flaggdagen är nog en av de minst populära dagarna i utmaningen för alla deltagare och jag gillar den inte mer än någon annan. Att jag i år dessutom åkte på att göra två manikyrer gör inte saken lättare. Anledningen till att det blev två manikyrer var att jag lyckades smeta ut min första litegrann när jag överlackade. Först tänkte jag att jag nog kan rädda det hela genom att smeta ut det än mer, så det blir som en effekt. Du kan själv se effekten ovan, det ser bara smetigt ut så jag beslutade mig om att börja om från början med ett helt annat motiv.


No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)