ILNP Cross My Heart Valentine Nail Art

Time for some more Valentine's Day nail designs!
ILNP Cross My Heart Valentine Nail Art
This one is very simple and self explanatory, using ILNP Cross my Heart and some hearts drawn with acrylic paint. I believe I got the inspiration for this look somewhere but I cannot remember where at the moment.

I'm wearing three coats of ILNP Cross my Heart and it is still a bit translucent. As you can see it has also pulled back a bit from the tips of my nails, a problem I often have with jelly nail polishes. Almost all my recent polishes from ILNP are similar to this one, very nice depth, but requires 3-4 coats and will pull back a bit from the tip, something I don't enjoy. I should remember this next time I feel the urge to buy all their polish!
ILNP Cross My Heart Valentine Nail Art

ILNP Cross My Heart Valentine Nail Art

ILNP Cross My Heart Valentine Nail Art

På svenska:
Dags för ytterligare en manikyr för Alla hjärtans dag! Den här är väldigt simpel och rätt självförklarande men jag bär ILNP Cross my Heart och har sen målat på hjärtan med akrylfärg. Jag har för mig att jag inspirerades till denna någonstans men kommer tyvärr inte ihåg vart nu.

Jag har tre lager av ILNP Cross my Heart och den är fortfarande nästan väl skir. Som synes har den också dragits bort från tipparna lite grann, ett problem jag ofta har med lack med jelly-finish. Detta är på många sätt ett typiskt ILNP-lack, jättefin lyster och djup men kräver ofta 3-4 lager och krymper lätt när man överlackar (i alla fall för mig). Väldigt synd, och jag borde försöka komma ihåg det nästa gång jag känner för att beställa typ alla deras lack!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)