Green Floral Nail Art

A morning post from me this week before I head for the gym. Lately I've been working our Sunday mornings to try and make up for my lack of activity during the week. It works quite well and give how busy the gym is, it seems I'm not the only one doing this!
Freehand Flower Manicure in green, yellow and coral tones
I painted this floral design on a base of OPI Christmas Gone Plaid a few weeks back. The flowers are painted with acrylic paint. I'm sure they were inspired by someone else's design but right now I can't find the original post.
Freehand Flower Manicure in green, yellow and coral tones

Freehand Flower Manicure in green, yellow and coral tones

Freehand Flower Manicure in green, yellow and coral tones

På svenska:
Ett morgoninlägg blev det den här veckan innan jag ska till gymmet. Har börjat träna på söndagarna för att kompensera för alla träningspass jag inte hunnit med under veckan. Det funkar rätt bra och verkar som fler tänker likadant utifrån hur mycket folk det är i gymmet om söndagarna.

I alla fall så har vi lite naglar först. Basen är OPIs Christmas Gone Plaid och så har jag målat ett blommigt mönster ovanpå med akrylfärg. Jag vill minnas att jag använde en bild som inspiration för denna men kan tyvärr inte hitta den längre.

2 comments

  1. Fantastiskt snyggt! Duktig du är som tränar på söndagar, vi är generellt ganska lata på helgerna. Haha ja just nu försöker vi göra så lite som möjligt och sova så mkt som möjligt men även prebebis har mina söndagsförmiddagar alltid varit rätt sega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Jag har testat både lördag fm och söndag fm och det fungerar förvånansvärt bra.. Om jag redan hunnit med 3 pass i veckan skulle jag ju lätt stanna hemma men då det ofta är snarare 1 pass avklarat så får jag lite dåligt samvete om jag inte tar mig dit på söndagen, det är lite av "sista chansen nu" känsla :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)