Poppy Floral Nail Art

Spring time and the sun is shining.
Blue Poppy Floral Nail Art
I had planned to file my tax report today so my morning started in front of the computer trying to tally up all the numbers in various pdf files and statements. I guess it's no one's favourite activity, I'm so happy to be done with it!

Yesterday I opened my new watercolour kit and painted on a larger canvas, today it's perhaps time to paint my nails. They have been a bit neglected during my working from home weeks so I soon have no new manicures to blog about. The nail art I'm showing today is from February, when I was feeling floral. I painted the flowers first with acrylic paint, then I added a bit of Ice Pop Paradise from Smitten Polish for extra interest.
Blue Poppy Floral Nail Art

Blue Poppy Floral Nail Art

Blue Poppy Floral Nail Art

Polishes used: OPI Samoan Sand, Essie Ballet Slipper and Smitten Polish Ice Pop Paradise


På svenska:
Sommartid och solen skiner. Hade dock bestämt att jag skulle deklarera idag så trots det fina vädret började jag dagen vid datorn med ett gäng pdf-filer för att försöka få ihop alla totaler. Blev lite mer komplicerat än förra året när arbetsgivaren inte längre sänder en sammanställning över hela året utan jag måste manuellt summera respektive lönespecifikation. Nu är det klart i alla fall så den riktiga söndagen kan börja!

Igår öppnade jag mitt nya akvarell-kit och målade på en lite större kanvas, idag kanske det är hög tid att måla naglarna? Har helt struntat i dem så här i jobba hemma-perioder så snart har jag inga manikyrer att blogga om. Manikyren jag visar idag är från februari tror jag, då jag var inne i en måla blommor-period. Blommorna är först målade med akrylfärg och sen har jag piffat till dem lite med Ice Pop Paradise från Smitten Polish för att göra de lite festligare.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)