Autumn Nails

Finally able to sit down and publish a blog post! 

Stamped Autumn Nail Art design with MoYou Flower Power 27
I have been cleaning and doing laundry the past few hours and it has really drained my energy. The fact that it looks like 7 pm darkness outside already at 2 pm doesn't help. 

The nails are from earlier in October, when I was feeling the Autumn vibe. I picked the design from MoYou plate Flower Power 27 and two of my favourite autumn shades, deep red and mustard yellow.

Stamped Autumn Nail Art design with MoYou Flower Power 27

Stamped Autumn Nail Art design with MoYou Flower Power 27

Stamped Autumn Nail Art design with MoYou Flower Power 27

Polishes used: OPI Meet a Boy Cute As Can Be, ILNP The Alchemist, H&M Cream Saffron and Konad red (mixed with some black to make it darker)


På svenska:
På tiden att jag sitter ner och får ihop ett nytt blogginlägg. Blev paus här förra helgen, men nu är jag igång igen. Har ägnat dagen åt städning och lite tvätt så känner mig faktiskt rätt slutkörd. Det faktum att det ser ut som klockan är sju på kvällen när den är typ två hjälper inte direkt. 

Naglarna gjorde jag tidigare i oktober när jag kände för något riktigt höstigt. Jag hittade två motiv på MoYou Flower Power 27 och så har jag stämplat med två av mina höstfavoriter, mörkrött och senapsgult.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)