Retro Blue Floral Manicure

I have decided to accept that my attention is currently not 100 percent focused on nails, and therefore I will blog sporadically, when I feel like it. Since I last posted, S and I bought our first car, so we are now mobile in a Covid-safe way! It feels great, and the pain of street parking hasn't quite struck yet ^-^.

Retro style Blue Floral dotticure Manicure
These nails are apparently from April, so they've been sitting on the camera's memory card for a while before I got round to editing and now posting. Since then I've lost track of whose manicure I was inspired by, so I can't link and give credit, but will just say that this is inspired by someone on Instagram.
Retro style Blue Floral dotticure Manicure

Retro style Blue Floral dotticure Manicure

Retro style Blue Floral dotticure Manicure

Polishes used: Models Own Inky Blue and OPI My Vampire is Buff


På svenska:

Jag har beslutat mig för att acceptera att jag just nu bara har lust att blogga ibland, lite sporadiskt. Mitt fokus är på andra saker så det får bli inlägg när andan faller på. Sen mitt sista inlägg har S och jag köpt oss vår första bil, så vi är nu mobila på ett Covid-säkert sätt! Det känns jätteroligt, och besväret med att parkera på gatan har inte riktigt hunnit landa än ^-^.


Dagens naglar är från i april, så det har fått hänga på kamerans minneskort ett tag innan jag nu editerat och lägger upp dem på bloggen. Under den tiden har jag slarvat bort inspirationsbilden jag utgick från, så kan tyvärr inte säga något om vem som gjort originalet, bara att jag hittat det på Instagram (förstås).

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)