Abstract Floral Nail Art Design

Spending the evening doing some manual backups of my computer, figured I might as well get a blog post up while waiting for it to finish! Hope you're evening is more exciting than mine ^-^.
Abstract Floral Nail Art Design on ILNP Poised
These nails are from sometime last year. I used acrylic paints to create an abstract floral design on a base of ILNP Poised.


Abstract Floral Nail Art Design on ILNP Poised

Abstract Floral Nail Art Design on ILNP Poised

Abstract Floral Nail Art Design on ILNP Poised

Polishes used: OPI You're so Vain-illa and ILNP Poised


På svenska:
Jag spenderar min kväll framför datorn med att ta en manuell backup. Verkligen tråkigt arbete men har inte fått till någon bra molnlösning så det är på tiden att jag gör detta! Jag hoppas din kväll är lite mer spännande än min ^-^.

Dagens naglar är från typ förra året tror jag. Jag har använt akrylfärg och målat ett abstrakt blommönster på en bas av ILNP Poised. Den är dock lite väl skir så har grundat med ett OPI lack i matchande färg.

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)