GR8 Blaze!

I'm preparing for a bit of a vacation next week. Yay! Since I usually don't travel with remover (a habit I perhaps should pick up) I am sporting naked nails for now. In order to keep my posts coming regularly I had to check the archive for something to show today.

I wore this manicure some weeks ago when my nails were next to nothing in length. They have really suffered terrible peeling and breaking this winter, despite oil and lotion frequently. Luckily they are starting to feel a little better so I can grow longer nails!

This is Zoya Blaze from the Ornate collection for winter 2012. A shade suitable for any season I'd say. The pointer wears China Glaze GR8 and everything has been stamped with the opposing colour, stamp is a fauxnad M78.I really liked Zoya Blaze. It is a mesmerizing polish. Deep red, traces of both pink and purple in the right light. I want this in every colour! Storm and Aurora from the same collection ought to feel the same and are on the want-it list.
Polishes used: Zoya Blaze and China Glaze GR8


På svenska:
Jag förbereder mig för lite semester nästa vecka. Då jag oftast inte reser med nagellacksremover så har jag nakna naglar just nu. Borde nog börja rese med removern då det känns hemskt tråkigt utan lack. För att kunna hålla bloggen uppdaterad har jag grävt i arkivet. 

Denna manikyr bar jag för ett antal veckor sedan då jag knappt hade några naglar alls. Jag har lidit av naglar som skivar sig och går av hela vintern. Äntligen är det problemet på väg bort så jag kan jobba fram lite längre naglar.

Det är Zoya Blaze från Ornate kollektionen för vinter 2012 som jag bär här. Det är ett lack som passar alla säsonger tycker jag nog. Pekfingret har China Glaze GR8 och stämplat har jag gjort med samma lack fast på motsatta naglar. Stämpelplattan är en fauxnad som lämpligt heter M78.

Jag gillade verkligen Blaze, den har så mycket djup och trollband mig verkligen. Djupaste röd med spår av både rosa och lila i rätt ljus. Jag vill ha denna i alla färger! Storm och Aurora från samma kollektion har jag inte ännu, men står på önskelistan.

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)