Sugary stars

Last week I showed a KIKO polish for Green Wednesday. This Wednesday also features a green KIKO, although very different from the last. Check out more greens over at Vacker & underbar. This is KIKO 643, Spring Green, part of their take on the texture trend in a collection called Sugar Mat. The collection was actually on sale and after trying this one on I regret not buying more than the two I got.

Spring Green applied easily, you could almost get away with one coat but I did use two. It has fine golden glitter that gives it lots of sparkle, despite it being matte. For me glitter in a texture polish is a must! 

For my accent nail I taped off most of the nail and only painted the tip in an asymmetrical way. Then I cut out stars from a piece of polish that I had painted on a plastic bag and let try. It has been attached to the nail using my matte top coat. Since I rarely go out with naked nails this design is almost a little racey, showing some nudity ;-).



På svenska:
Förra veckan visade jag KIKO på Grön onsdag. Idag kör jag också grönt från KIKO, om än ett väldigt annorlunda lack. Mer grönt och skönt hos Vacker & underbar! Detta är KIKO 643, Spring Green, del av deras bidrag till strukturtrenden med kollektionen Sugar Mat. Kollektionen var faktiskt på rea och efter att ha testat denna ångrar jag att jag inte köpte fler än de två som jag valde ut.

Spring Green var lättapplicerad, man kommer nästan undan med ett lager men jag använde två till dessa bilder. Lacket har fint guldigt glitter vilket ger den massor av skimmer, trots att lacket är matt. För mig är glitter i ett strukturlack ett krav för att det ska bli intressant!

På min accentnagel har jag tejpat av större delen av nageln och endast målat tippen i ett assymetriskt mönster. Jag har sedan skurit ut stjärnor från en bit lack som jag målat på en plastpåse och låtit torka under dagen. Stjärnorna har jag fäst i ett matt topplack som fortfarande var klibbigt. Då jag sällan går utan nagellack känns denna design nästan vågad då den exponerar naken nagel ;-).

11 comments

 1. Men oj så fint det var. Det här måste jag skaffa. Vilken underbar nail art dessutom.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack va snällt! Jag är väldigt förtjust i lacket också! Synd att KIKO är lite svåra att få tag i här hemma.

   Delete
 2. Oj, vilken vacker nailart! Väldigt bra gjort!

  ReplyDelete
 3. Vilken kul nailart du gjort av det här!

  ReplyDelete
 4. Älskar manikyren du gjort. Färgen är läcker och accentnageln är underbar. Så kul att jag hittat hit till din fina blogg, nu fick du en ny följare...;-)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)