Water marble

Sunday and a new attempt at water marbling! I used all Zoya minis for this design and there isn't much to say about this design, it's similar to my previous attempt only with different colours. Maybe the old one actually is better. I liked this design though, only I liked it better when looking at it from afar rather than close up. The imperfections of marbling I guess!

Side note; I've decided to try and not buy any nail polish for all of August. Every time I make a purchase (usually online) I end up getting almost a dozen and I usually only have time to try one or two before I make my next purchase. So August will be a month of abstinence for me, and a month of hopefully trying more of the bottles I already have but haven't tried yet. A nail polish hoarders take on Ramadam, only slightly later than the proper one. Updates will follow!Polishes used: Zoya Happi, Zoya Tanzy, Zoya Yummy and Zoya Neely


På svenska:
Söndag och nytt försök med water marbling! Jag använde 4 Zoya mini-lack i denna design och jag har inte så mycket mer att säga om den, liknar mitt tidigare inlägg fast med andra färger. Kanske var till och med det tidigare försöket snyggare? Jag gillade resultatet här i alla fall, fast nästan bättre på visst avstånd än på nära håll, marbling tenderar hos mig att bli mindre perfekt vilket alltid stör mig lite.

Sidnotering: jag har beslutat mig för att försöka att inte köpa några nagellack i augusti. Varje gång jag köper lack (oftast på nätet) så slutar det med att jag köper typ ett dussin och sen hinner jag inte använda mer än ett eller två innan nästa beställning trillar in. Så augusti kommer att bli en avhållsam månad för mig, och en månad av att prova och använda fler av de otestade lack jag har hemma. En nagellackssamlares variant av Ramadam, fast lite förskjuten i förhållande till den riktiga. Uppdateringar följer!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)