Winter come early

By now most people will have settled into their office chairs (or equivalent) after the summer leave and what better time than this to look ahead towards the coming winter?! Okay, maybe not quite, but a manicure that ended up rather wintery is hopefully still welcome :)

As far as I can tell we are back at doing proper Nail Art Sunday with LeLack. Yay! I know I've missed seeing creative nail arts the past few weeks. My contribution is part of my attempt at reducing the number of untried polishes in Helmer. This features my oldest untried, from Essie's fall collection last year, and a glitter from China Glaze. 

As for my no-buy, it has been failed. Through Facebook I got in on a group-buy of multichrome polishes by a Polish brand, technically I signed up already in late July but only paid and got them this week. These polishes were too good to be considered a failure though! They are likely to be featured soon, can't wait to try them on.Polishes used: Essie Head Mistress and China Glaze I'm Not Lion


På svenska:
Vid det här laget har de flesta landat i kontorsstolen (eller motsvarande) efter semestern och är det då inte en perfekt tid att se framåt mot den kommande vintern?! Kanske inte, men en manikyr som blev ganska vintrig är förhoppningsvis fortfarande välkommen :)

Så vitt jag kan se är vi tillbaka med riktig Nail Art Sunday hos LeLack. Hurra! Jag har verkligen saknat det inslaget de senaste veckorna. Mitt bidrag idag är en del av mitt försök att jobba ner antalet otestade lack i Helmer. Plockade fram det äldsta otestade lacket jag hade från Essies förra höstkollektion och matchade den med ett otestat glitter från China Glaze.

När det kommer till mitt köpstopp har det fallerat. Genom Facebook var jag med i ett gruppköp av multikroma lack från ett polskt märke. Tekniskt sett gick jag med redan i slutet på juli men jag betalade och fick lacken först i veckan. Lacken var för bra för att kunna .
These polishes were too good to be considered a failure though! They are likely to be featured soon, can't wait to try them on.

11 comments

 1. Otroligt fint! Jag får rejäl julkänsla av den här manikyren ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, då var det inte bara jag som såg jul i dessa alltså (^_^)

   Delete
 2. Jättefint! Lite juligt, men hur mysigt är inte det :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eller hur! Jag längtar lite måste jag erkänna :)

   Delete
 3. jodå, jag ska försöka vara tillbaka på banan igen varje söndag iaf:)
  Lite juligt javisst men väldigt fint.

  ReplyDelete
 4. I'm Not Lion är ju bara för snyggt! :) "Enkel" manikyr men ändå väldigt festlig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var första gången jag använde den och säkert inte sista! Den är snäll nog att vara användbar i många situationer.

   Delete
 5. Jätte snyggt! Gillar verkligen färgkombon. :)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)