Nail Art Sunday, astrological signs

Astrological signs is this week's theme/prompt for Nail Art Sunday. I like that it gives room for many different interpretations and look forward to seeing all the different contributions later today! As always, head over to LeLack for the links.

I was thinking of going for a literal interpretation first and freehand something inspired by my sign but I rarely like my freehanded nails as much as nail art I've done with other tools. Hence I give you my first galaxy nails instead, with glitter placement aligned like my sign, cancer. 


This closeup shows the star constellation that I mimicked on all nails, there are five stars in the cancer constellation that form a Y-shape.
My base is Essence Jacob's Protection, two coats. A gorgeous deep blue with small hints of green and purple.

Polishes used: Essence Jacob's Protection, Orly Sweet Peacock, Orly Bubbly Bombshell, Color Club Harp On It and Estessimo Tins The Universe.


På svenska:
Veckans tema, stjänrtecken gillar jag verkligen. Det ger utrymme för massor av tolkningar och jag ser fram emot att se alla bidrag senare idag! Som vanligt är det hos LeLack alla länkar kommer finnas.

Jag hade först tänkt rita något bokstavligt utifrån min stjärnbild men kom fram till att jag oftast inte gillar mina frihandsmålningar lika bra som jag gillar annan typ av nail art jag gjort. Alltså blir det premiär för galax-naglar hos mig idag! Har placerat ut holografiskt glitter som min stjärnbild, kräftan, över galaxen. På närbilden ser man att kräftan har fem stjärnor formade som ett Y. Detta återfinns på alla mina naglar.

Min bas är Essence Jacob's Protection i två lager. Det är en härlig djupt blå nyans med små spår av grönt och lila.

8 comments

 1. Snygg och listig tolkning! :D

  ReplyDelete
 2. Dom blev superfina ju! Och kräfta är ju jag också :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Ja, jag såg hos dig att vi visst delar tecken :)

   Delete
 3. Oj vad snyggt det blev med så mycket blått i, varför hade inte jag det i min?;)
  Superfint och snyggt med glittret som stjärnkonstellationen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Tror man kan ha med alla färger i sin galax, får se vad det blir nästa gång ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)