31DC2013 Day 30, Inspired by a tutorial

So I hadn't forgotten about the 31 Day Challenge but I felt like I wanted to end it in style. Rather than using some rushed work for it I let an extra week pass and can now finish it in a way I'm proud of. This is the second to last post, inspired by a tutorial. This is also my Nail Art Sunday contribution! Hope you like it.

One of the first nail arts (after water mabling) that I fell for was glitter placement. I haven't done it much but like both the effect of the carefully placed glitter and the therapy of actually placing them. As with many other things I first saw it on The Nailasaurus.

The beautiful purple I'm wearing is Zoya Mimi. I wore Mimi for a day before starting the glitter work so added an additional coat over the three it required. What you see is a total of four coats framed with glitter glequins.På svenska:
Så jag har inte glömt bort 31-dagarsutmaningen men kände att jag ville avsluta den stilfullt. Istället för att stressa fram något som jag inte är var helt nöjd med har jag skjutit på det en vecka och är nu redo att gå i mål på ett sätt som jag är stolt över. Detta är mitt näst sista inlägg, dag 30, inspirerad av en tutorial. Detta är också mitt bidrag till Nail Art Sunday, hoppas du gillar det!

En av de första nail art tekniker (efter watermarbling) som jag föll för är utplacerat glitter. Jag har inte gjort det jättemycket men gillar både effekten som glittret ger på naglarna och terapin att placera glittret i raka rader på naglarna. Som med många andra saker såg jag det först på The Nailasaurus.

Det vackra lila lacket jag bär är Zoya Mimi. Jag bar Mimi en dag innan jag började med glittret så la på ett extra lager för att dölja eventuell skav. Mimi kräver tre lager och jag bär alltså totalt fyra på bilderna.

14 comments

 1. Oj så fint! Det där vill jag också testa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja visst blir det effektfullt! Ännu en nailart grej man kan fördjupa sig i :)

   Delete
 2. Vackert, färgerna passa utmärkt tillsammans åxå

  ReplyDelete
 3. Vilken häftig effekt det blev:) Det måste ha tagit tid att få alla så snyggt placerade!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, det tog lite tid, men jag tycker det är ganska terapeutiskt att sitta och peta glitter ;)

   Delete
 4. Supersnyggt!! O Mimi är verkligen läckert :)

  ReplyDelete
 5. åh det där blev jag lite sugen på att ta efter. Ser genast framför mig vilken kombination det ska bli, kanske redan ikväll:)

  ReplyDelete
 6. Riktigt snyggt! Måste leka härmapa någon dag och prova detta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det tycker jag absolut att du ska göra, välj en kväll med något lagom bra på tv och sätt igång ;)

   Delete
 7. Otroligt vackert! :) Jag har också kört några sådana glitterplaceringar, lite som terapi för mig. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack!! Jag håller helt med, gillar den pyssliga aspekten av det :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)