Valentine Polish Week, Valentine Friday

Happy Valentine's Day! I'm so glad it's finally Friday, Valentine's or not, it's been a hectic week and I can't wait to finally get some time away from the office.

My 5th Valentine's look features another Pahlish shade. I layered this one over OPI Honk if you love OPI which in retrospect probably wasn't necessary and only served to darken  the shade a little. Then I did some fishing for the larger glitters to create a matching accent nail. Are you sporting Valentines Nail Art today? Add your link at the end of this post!


Polishes used: OPI Honk if you love OPI and Pahlish Black Lace Elderberry


På svenska:
Glad Alla hjärtans dag! Äntligen är det fredag, stor lättnad oavsett Valentin eller inte. Det har varit en körig vecka och jag ser verkligen fram emot att få gå hem från jobbet i eftermiddag.

Min 5e alla hjärtans manikyr innehåller ytterligare ett Pahlish lack. Jag la detta över OPI Honk if you love OPI vilket i efterhand nog var synd, den tappade nog lite djup och färg på det. Jag fiskade upp en del av de större glittren i flaskan och placerade ut dem på accentnageln. Bär du också en manikyr i dagens anda? Lägg till en länk nedan i så fall!13 comments

 1. I'm not to sure about the Pahlish polish but I really like the heart that you've made :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag gillar Pahlish-lacket, men tror det gör sig bättre utan underlack. Det blev lite för mörkt så här..

   Delete
 2. Detta gillar jag! Jag funderade först hur du kunnat hitta så välmatchande glitter till lacket innan jag läste att du fiskat ut dem ;) Jag gillar kombinationen av det lila med det orangeguldiga, känns lite som en sån kunglig kombination.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det finns ibland enklare lösningar på matchningen än vad man kan tänka sig :). Jag gillar också färgkombinationen. Får nog återkomma med en bild på hur det ser ut utan baslacket!

   Delete
 3. This model looks really cute, and the nail polish from Pahlish is amazing :)

  ReplyDelete
 4. Snyggt fiskat måste jag säga! Snacka om pilljobb :) Riktigt snyggt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Pilljobb verkar vara min starka sida (när alla andra tröttnat) :)

   Delete
 5. Otroligt snyggt, älskar pahlish-lacket! Nyfiken på hur det ser ut ensamt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är jag också :) Får prova någon dag och återkomma!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)