My first blogiversary!

Exactly a year ago today I published my Hello World! nails making my first stumbling steps into the nail blogging world. If I had remembered sooner I would've prepared some suitable nail art for the occasion but of course I didn't. Instead I have some kawaii nails I prepared to celebrate the fact that I'm going to Japan for two weeks today! Haven't been there before so am really excited about this trip. I'll write something more about my first year of blogging experience when I get home again.

The Hello Kitty nail is a nail wrap, the other nails are done with a dotting tool. I really liked wearing this manicure, felt like I was embracing my inner 5-year old. 

Since I'm on vacation til early April I will reply to any comments received once I'm home again.
Polishes used: Zoya Lo, OPI My Boyfriend Scales Walls and CND Blackjack


På svenska: För exakt ett år sedan publicerade jag mina Hello World! naglar och tog mina första stapplande steg i nagelbloggsvärlden. Om jag hade kommit på detta tidigare hade jag förberett några lämpliga naglar för dagen men det gjorde jag förstås inte. Istället har jag en kawaii design som firar att jag åker till Japan idag på en tvåveckor semester! Har inte varit där tidigare så ser verkligen fram emot resan. Jag kommer nog skriva något mer om mitt första bloggår när jag kommer hem igen.

Hello Kitty nageln är en nail wrap, övriga naglar är gjorda med dotting tool. Jag gillade verkligen att bära denna manikyr, det kändes som att jag bejakade min inre 5-åring på bästa sätt. 

Då jag är bortrest tills i början på april så kommer jag svara på eventuella kommentarer först när jag är hemma igen.

16 comments

 1. Arrrgh Japan! Gud vad kul! Är bara lite avundsjuk ;)
  Naglarna var också riktigt fina. Är imponerad över hur du kan få prickarna så jämnt på nageln. Det lyckas jag aldrig med :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Det var en riktigt härlig destination och semester!
   Prickarna brukar jag också bråka med, denna gång fuskade jag faktiskt lite och stämplade först prickar som jag fyllde i med dotting tool.

   Delete
 2. In this case.... happy blogoversary! ^___^

  ReplyDelete
 3. Snyggt! Min lilla systerdotter hade älskat detta, rosa å hello kitty :)
  Hoppas du får en underbar resa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag inser att jag ibland har typ samma stil som en 5-åring :)

   Delete
 4. Härligt med semester i Japan, hoppas du för uppleva mycket:) Och vad är en mer passande manikyr än en med Hello Kitty egentligen?;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eller hur? Efter att ha varit där kan jag återrapportera att det var sjukt mycket Hello Kitty också, både i väntade (godis, leksaker) och oväntade (dyra smycken, mat (förpackning med sjögräs)) sammanhang.

   Delete
 5. Va kul med japanresan! :D Och stort grattis till ett års bloggande, du är jättegrym och jag ser fram emot mer bloggande :D

  ReplyDelete
 6. Grattis till första bloggåret! (Om man nu kan säga så ^^) Nail arten gillade jag, väldigt söt :) Kan ju passa på att tacka för en grymt bra blogg. Ser fram emot ytterligare ett år!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det tycker jag absolut att man kan säga! Och tack så jättemycket för komplimangen :D

   Delete
 7. Replies
  1. Thanks! Not everyone likes this style, but I love to go all in sometimes :)

   Delete
 8. your choice of colour is amazing! i love the hello kitty wrap
  x

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)