Femme Fatale Cosmetics - A Tisket, A Tasket

Just a very quick post from me for this week's Green Wednesday. This is three coats of Femme Fatale Cosmetics A Tisket, A Tasket matched with two coats of Zoya Neely and some freehanded flowers that looks more like starfish perhaps.

I very much liked wearing A Tisked, A Tasket, it feels well balanced and delicate yet has character and was easy to apply.

Polishes used: Femme Fatale Cosmetics A Tisket, A Tasket, Zoya Neely, OPI My Vampire Is Buff and OPI Don't Know... Beets Me!


På svenska:
Bara ett kort inlägg från mig denna gröna onsdag. Detta är tre lager av Femme Fatale Cosmetics A Tisket, A Tasket matchat med två lager Zoya Neely och lite frimålade blommor som kanske mest liknar sjöstjärnor.

Jag gillade verkligen A Tisket, A Tasket, det känns som ett mjukt och välbalanserat lack och var dessutom enkelt att applicera.

14 comments

 1. Jättefin manikyr, gillar verkligen Femme fatale.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Detta är det andra lacket från dem jag testar, det förra gillade jag inte alls lika mycket. Har ett tredje som väntar så får se vad det säger ;)

   Delete
 2. Väldigt fint! Mjuka härliga färger i det lacket.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är så härligt med så här mjuka lack ibland!

   Delete
 3. Vilken vårig/somrig manikyr! :D Nästan lite retrovibbar fick jag också :D A Tisket, A Tasket kändes också som en spännande lack. Har bara en Femme Fatale (tror jag) men jag gillar många av dem så är sugen på att köpa fler :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, retro är alltid rätt vibbar :D Jag har 3, varav 2 är testade och av de gillade jag denna!

   Delete
 4. Snyggt! Duktig du är! :)

  ReplyDelete
 5. Jag tycker också att de ser mer ut som sjöstjärnor, och otroligt söta sådana! Underbar och somrig manikyr!

  ReplyDelete
 6. Så otroligt sött och behagliga sköna färger

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)