Emily de Molly Seeing Red Art Deco Nail Art

Today I have a little gem that's been sitting in my archive for over a month. Shame since it's such a cute manicure, if I may say so myself ^-^.
I bought Emily de Molly Seeing Red earlier this year while hunting for a red holographic polish. I had high hopes but must say I though it more pink than red. Somehow my pictures does make it seem red, but I definitely experienced it as pink. Apart from that it was a very pleasant polish to meet, easy to apply and full coverage in two coats.

I was inspired by the black/gold art deco nail arts that were all around when The Great Gatsby was being released and wanted a summery version so I combined Seeing Red with Estessimo Tins The Notes from Heaven. The Notes from Heaven was not as easy to apply, which is unlike my other Estessimo Tins polishes, and required three coats.Polishes used: Emily de Molly Seeing Red and Estessimo Tins The Notes from Heaven


På svenska:
Idag har jag ett litet guldkorn från mitt arkiv att visa upp. Synd att den blivit liggande då jag verkligen gillar manikyren!

Jag köpte Emily de Molly Seeing Red i hopp om att hitta ett rött holografiskt lack. Tyvärr svarade den inte helt upp mot förväntningarna då jag tyckte den var mer rosa än röd. Spännande nog ser den faktiskt röd ut i mina bilder men jag upplevde den definitivt som rosa. Förutom färgen så var det en trevlig bekantskap, enkel att applicera och täckande på två lager.

Jag inspirerade av de svart/guldiga art deco manikyrerna som var populära tidigare i samband med att The Great Gatsby hade premiär men ville skapa en somrigare version så jag kombinerade Seeing Red med Estessimo Tins The Notes from Heaven. The Notes from Heaven var inte alls lika lättjobbad, den krävde tre lager och var ganska tjock och jobbig. Det har jag inte alls upplevt mina andra Estessimo Tins lack vara.

4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)