Neon Striped Roses

Taking a little study break before the last German class of the semester begins! What better way to do so than by showing you my fourth nail design for the flower theme of Nail Challenge Collaborative?
I have used primarily neon polishes for the base of this manicure (my camera can't really capture the brightness, sorry). I used a long thin brush and added parallel stripes on my nails. By itself it didn't look very good but I love the result with black stamping on top!

This was the first time I used my black stamping polish from Mundo de Unas and I'm very impressed with its opacity. Of course it was equally black on my skin and I spent a fair amount of time cleaning up my cuticles to get this result.
Polishes used: China Glaze Turned Up Turquoise, China Glaze Kiwi Cool-Ada, China Glaze Yellow Polka Dot Bikini, China Glaze Papaya Punch, Salon Perfect Heute Pink and Mundo de Unas Black


På svenska:
Tar en liten rast från mina förberedelser för teminens sista tyskaföreläsning! Bästa pausen är förstås att skriva ihop ett litet blogginlägg med mitt fjärde bidrag för månadens Nail Challenge Collaborative. Vi har ju blommigt tema så här i maj.

Jag har använt framförallt neonlack till basen för den här manikyren (vilket min kamera inte alls vill förmedla, ledsen för det). Jag använde en lång och smal pensel och målade linjer parallellt. På egen hand såg det inte alls så roligt ut men jag älskar hur det blev när jag stämplade på det i svart. Det här var första gången jag använde mitt svarta stämplingslack från Mundo de Unas och jag är imponerad över hur fin svärta det blir med den! Tyvärr var det lika svart i nagelbanden så jag fick städa ganska länge för att få det riktigt snyggt.8 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)