Batman nails

I am back from my week in Greece and a lovely vacation. We had great weather and all the hotels we stayed at were just as nice as I had hoped. Additionally I managed to protect myself from the sun and didn't get any angry red sunburns ^-^.
So, one more superhero manicure for me this month and I finish where I started, with Batman. The look ended up much more cool than I could've ever anticipated. I found this image and figured I could try a tape manicure to recreate it. I was surprised by how good it turned out!Polishes used: Nordic Cap NP12, Misa Grey Matters and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Jag är hemma igen efter en vecka i Grekland och en härlig semester. Vi hade superfint väder och alla hotell vi bokat var precis så bra som vi hoppats. Dessutom lyckades jag skydda mig väl från solen och fick ingen läskigt röd solbränna ^-^. Tack till Evy faktor 30 för det!

Så, en till superhjältemanikyr då och jag slutar där jag började, med Batman. Manikyren blev mycket coolare än jag kunnat föreställa mig. Jag hittade den här bilden och tänkte att det kanske går att efterlikna med lite striping tejp. Blev förvånad över hur bra det blev verkligen!7 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)