Glam Polish Bewitched Diamond nails

It's about time to start tackling the Nail Challenge Collaborative's August theme; jewellery.
My first manicure is quite literal with a sparkly polish and a diamond stamp. I did this design before I went on my silversmithing course last week. Now my nails are a little shorter and my fingers have a few more cuts but hopefully they are soon healed enough to create some more jewellery designs. I'm planning to create some designs which incorporate elements from jewellery that I have made. Figured it could be fun to combine two of my hobbies!

For now we have Glam Polish Bewitched to look at, a silver glitter that sparkles beautifully in the sun but in my opinion fell a little flat indoors. It covered in two thicker coats. Over it I've used a stamp from Born Pretty Store, BP-L013. I've searched through my stamping plates for a diamond design multiple times and have always been stumped to find I didn't have one like this. When I found the diamond pattern on a BPS-plate I decided to finally make amends, just in time for jewellery theme.Polishes used: Glam Polish Bewitched and Mundo de Unas Black


På svenska:
Dags att börja jobba med Nail Challenge Collaboratives augustitema, smycken.

Min första manikyr är rätt bokstavlig med ett glitterlack och lite diamanter på. Jag gjorde denna innan jag åkte på min silverkurs förra veckan. Nu är mina naglar lite kortare och mina fingrar har fler små skärsår men jag hoppas de snart är återställda så jag kan visa fler manikyrer. Jag tänker att det vore kul att försöka kombinera temat med att visa ett par av de smycken jag själv har skapat. Får se vad jag får till!

Just nu har vi i alla fall Glam Polish Bewitched att titta på, ett silverglitter som var fantastiskt i solljus men kändes lite platt inomhus. Det täckte på två lite tjockare lager. Över det har jag stämplat med en bild från Born Pretty Stores BP-L013. Jag har gått igenom mina plattor flera gånger i jakt på detta motiv och varje gång snopet konstaterat att det inte finns i min samling. När jag såg att BPS hade en platta med just motivet jag letat efter beställde jag förstås den, precis i rätt tid för vår smyckesmånad.11 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)