The Night Circus nails

Remember the Facebook book club I'm in, The Polished Bookworms?
I've been slacking with creating designs for it and even missed our July read but now I'm making amends. I could not resist our August book, The Night Circus by Erin Morgenstern. I actually read it before, in late 2013 and really enjoyed it. The book is set around a circus and features two magicians and as you perhaps can imagine has a supernatural and dreamy quality to it. This combination totally works, at least for me!

I will confess to not remembering too many details about it since my memory for plots of books and movies is kind of lacking (and I've not reread it yet!) but will still very much encourage you to check it out. I chose a version of the book cover as my inspiration for the nail art. Sadly I can't find the picture anymore.Polishes used: Nordic Cap NP13, Nordic Cap NP12, OPI Tasmanian Devil Made Me Do It, LA Girl Brilliant Blue, Orly Sweet Peacock, Orly Bubbly Bombshell, Color Club Harp On It and (not pictured) Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
Kommer du ihåg bokklubben på Facebook jag är med i, The Polished Bookworms?

Jag har varit lite slapp med att skapa manikyrer för böckerna vi läser och missade helt vår julibok. Nu är jag iallafall tillbaka med augustis bok, Nattens cirkus (The Night Circus) av Erin Morgenstern. Jag har faktiskt läst den tidigare, sent 2013 och tyckte mycket bra om den. Boken utspelar sig på en cirkus och kretsar kring två magiker så att handlingen är både övernaturlig och drömsk kanske inte är någon överaskning. Den kombinationen funkar verkligen, i alla fall enligt mig!

Jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg några detaljer då mitt minne för handlingar i böcker och filmer lämnar lite att önska (och jag har inte hunnit läsa om den än!) men jag kan verkligen rekommendera att du spanar in boken om du inte redan läst den. Jag valde en version av bokomslaget för min inspiration. Tyvärr hittar jag inte bilden längre.4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)