40 Great Nail Art Ideas - Teal

I've been on a mini break from the blog after completing the 31 Day Challenge but now I'm back with a new post as well as a new challenge. You might have already heard of it, it's called 40 Great Nail Art Ideas and it was created by The Crumpet.
The challenge comes in two sets, and I'm only doing the colour part of it meaning I will be posting every other week. Our first colour is teal. Each colour is then combined with a specific pattern that you are assigned. I'm starting of with dots, so here's a teal dotticure.Polishes used: Julie G Gelato In Venice, Julie G Shark's Cove, KIKO 428, Essie Trophy Wife, L.A. Girl Teal Dimension, Isadora Jaded and Essence A Hint of Love.


På svenska:
Jag tar tagit en liten bloggpaus den senaste veckan, kände att jag behövde det efter septembers manikyrtempo. Nu är jag i alla fall tillbaka på mitt vanliga två gånger i veckan schema och kör också igång med en ny utmaningen. Du har kanske redan hört talas om den, den heter 40 Great Nail Art Ideas och skapadaes av The Crumpet.

Den här utmaningen kommer som i två set, och jag gör bara det ena som har färgtema. Det innebär att jag lägger upp ett inlägg varannan vecka utifrån en bestämd färg, den här veckan är det teal (undrar om det kan översättas med sjöskumsgrönt kanske?). Varje färg vi har som tema är sen kombinerat med ett specifikt mönster eller teknik som man blir tilldelad. Alla har alltså samma färg men olika tekniker.  Jag börjar med prickar som mitt tema och därför är här sjöskumsgröna prickar.14 comments

 1. Liked your manicure - think i will give this mani a try myself!

  ReplyDelete
 2. Vilken snygg manikyr! Jag har totalt missat det här, var hittar jag info?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Helena! Jag snubblade över den för någon månad sedan, det finns en fb-sida men den är tyvärr satt till secret så jag kan inte länka. Vill du att jag ska bjuda in dig? Behöver den epostadress du har kopplad till din fb i så fall!
   The Crumpet har säkert skrivit lite på sin blogg också så du kan ju se vad som står där om du mer vill ha generell info :)

   Delete
  2. Min FB mail är helena@brevet.se bjud gärna in mig :)

   Delete
 3. Himla snyggt, gillar nyanserna

  ReplyDelete
 4. Väldigt fint, fina färger och snygga prickar!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)