Easter Nails

Every spring I bring out my pastel polishes and play around. I like how creme polishes are so versatile that you can create a wide variety of looks using just a handful of polishes.
Here I combined some of my favourite pastels with a favourite tool, the dotting tool. It is not overly Eastery but still appropriate for the holiday!

Unlike with Christmas, my family does not really have very strong traditions of celebrating Easter. The only thing that's a must for me is the candy! I am in Switzerland right now, the country of all things chocolate, but I've actually brought with me my favourite sweets from home. How are you celebrating Easter?Polishes used: China Glaze Happy Go Lucky, OPI You're Such a Buda-Pest, OPI Panda-Monium Pink, Zoya Blu, Zoya Neely and Sephora by OPI 24 Karat Gold Top Coat.


På svenska:
Varje vår tar jag fram mina pastellack från sin vinterdvala. Jag gillar verkligen hur krämlack är väldigt mångsidiga när det kommer till nail art så man kan skapa många olika stilar med bara en handfull lack.

Här har jag kombinerat några av mina favoritpasteller med ett av favoritverktygen, dotting tool. Det är inte extremt påskigt men fortfarande passande för påskhelgen tycker jag! Till skillnad från julen har jag inte särskilt starka påsktraditioner i min familj. Det enda som är ett måste för mig är påskägget fullt med godis! Jag är för tillfället i Schweiz (då S bor här) så jag borde kanske satsat på choklad som finns överallt här men har tagit med mig mitt favvo-lösviktsgodis då jag ändå gillar det bäst. Hur firar du påsk?

4 comments

 1. Replies
  1. Tack snälla! Detsamma, så här en vecka sent ;)

   Delete
 2. Vilken fin påskmanikyr, jag tycker det passar perfekt! Firade med maken och familjen och träffade även en del vänner. Blev mkt lite godis och det är jag rätt nöjd med:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Låter som en alldeles utmärkt helg för din del! Jag åt också alldeles för mycket godis ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)