Hello Kitty Nails

I've seen an increased amount of Helly Kitty nails on blogs and Instagram lately. I guess it's due to the cute OPI collection that came out some months ago?
I like Hello Kitty and even though I have gradually matured to a stage where I don't wear Hello Kitty clothing to work, some Hello Kitty nails do happen! I did these nails with a nail wrap/nail sticker from an old package that was a super fragile and broke while I tried to attach it. Luckily I could still align it okay so you can barely see it. Probably proves that you shouldn't save stickers for like 3 years!

I also have to say that I think it's a shame that wraps like these with prints that are quite childish are created for really long nails (my nail would have to be nearly 1 cm longer for the Hello Kitty text to show properly!). I know my nails are on the short side of things, but I think it would make sense for this kind of print to work with that.Polishes used: Indigo Bananas Clair de Lune, KIKO 525 and China Glaze White Cap


På svenska:
Det har varit fler Hello Kitty manikyrer än vanligt på senaste. Beror väl troligen på OPIs temakollektion skulle jag gissa.

Jag har alltid gillat Hello Kitty och även om jag gradvis har mognat så att jag inte längre har kläder med kattmotiv på jobbet så händer det att jag har en Hello Kitty manikyr! Jag gjorde den manikyren med en nail wrap/klistermärke från ett gammalt paket så de hade tyvärr blivit väldigt sköra och gick sönder. Jag lyckades få fast den här trots att den gick av på tre ställen. Hållbarheten på klistermärken är alltså inte typ 3 år!

Sen kan jag tycka det är lustigt att den här typen av motiv som känns ganska barnvänligt är anpassade för så långa naglar. Jag skulle typ behöva ha 1 cm längre naglar för att man ska kunna se hela den gula ytan med Hello Kitty texten. Visst att mina naglar är korta men det är synd att motiven är så svåra att anpassa till fler olika nagellängder.

6 comments

 1. Jättefin manikyr!
  Jag håller med, dekalerna borde ha funkat för kortare naglar också speciellt när de har Hello Kitty motiv på sig :)

  ReplyDelete
 2. Så otroligt söt manikyr :)
  Man blir så glad av den :)
  Usch så synd att det var lite påtigt med dekalerna i och med att de gick sönder :/
  Jag har också tänkt på samma många gånger.. många dekaler är gjorda för jättelånga naglar och även sådana som jag kan tänka mig är menat för yngre flickor (och pojkar) som inte har så långa naglar :)
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Glad är precis det jag vill bli av mina naglar :D
   Ja verkligen, jag får ofta ge råd åt kollegor som har 5-åringar som vill ha roliga naglar och det är sällan det finns roliga dekaler och liknande som passar deras minisar :)

   Delete
 3. Söt manikyr! Hmm ja. Tillverkarna av dekalerna tycker tydligen att Hello Kitty är tidlös...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Haha, ja tidlös är ju också ett sätt att se på saken..

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)