Red and orange chevron nails

Grey is perhaps not the most typical summer colour but I got the urge to wear it recently. After a day (or maybe two) of ultra discreet nails I decided to add some firey orange to make things more interesting.
I used nail vinyls and three complimenting shades that I sponged on top to create the chevron nails. Looking at the pictures now I wish it would've worn better on me so I could've enjoyed it for longer! One of the disadvantages of doing nail art over an old manicure I guess.Polishes used: Isadora Chateau Grey, China Glaze Riveting, KIKO 430 and OPI You Only Live Twice.


På svenska:
Grått är kanske inte någon typisk sommarfärg men jag kände mig ändå sugen på grå naglar nyligen. Sen efter en dag (eller om det nu var två dagar) med ultradiskreta naglar kände jag för att pigga upp det lite med vackraste orangea lacket, Riveting från China Glaze.

Jag använde Nail vinyls för att skapa zickzackmönstret och så tre matchande nyanser i orange, rött och rosa som jag svampade ovanpå. När jag nu ser bilderna på manikyren igen önskar jag att jag burit denna längre. Nackdelen med att dekorera en redan gammal lackning är ju iaf för mig att hållbarheten inte alltid blir den bästa...

10 comments

 1. So lovely and the three polishes are so perfect!

  ReplyDelete
 2. Men ja vad snyggt! Förstår att du hade velat bära det längre för det blev verkligen fint!

  ReplyDelete
 3. I like it. Very cool idea to refresch an old mani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Especially since vinyls require a bit of waiting for polish to dry, updating it the next day is a great idea ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)