Pink Striped Nails

Extra girly nails today.
I combined three shades of pink with a special effect topper and ended up with something a little too sweet for my own taste. I was thinking of Valentine's Day when I put this look together but in retrospect I should have added a little more of an edge, even for that day...Polishes used: China Glaze Heli-Yum, OPI Small + Cute = <3, Essie Romper Room and Barry M Crystal Glaze


På svenska:
Extra tjejiga naglar idag. Jag kombinerade tre nyanser av rosa med ett effektöverlack och det blev lite väl sött för mig. Kanske inte var helt oväntat men men. Tror jag tänkte på Alla hjärtans dag när jag knåpade ihop denna manikyr men i ärlighetens namn skulle jag hellre bära något med lite mer attityd även för den dagen...

6 comments

 1. Very pretty! I love how you variedmthe placement of the different colors in the striped design.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Tack! Ibland gillar jag det också, men på något sätt blev det mer än jag trott, och då var jag inte riktigt beredd :D

   Delete
 3. Jag tycker att det blev väldigt fint och ganska fräscht. Inte alls sådär så att det ilar i tänderna:)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)