Rose Gold and Black Nails

Today I have my actual New Year's Eve nails to show you.
I  spent way too much time on the 31st trying to come up with a good manicure. It took me a few tries before I had a combination that I actually liked so it was good that I started at noon and a dinner reservation rather than plans to cook anything elaborate.

My oval studs are all gold coloured so I've painted them to match the manicure. It's a good trick if you want to match a specific shade of nail polish!

The polish that really makes this manicure for me is ILNP Juliette. It's really a gorgeous shade, perfect for nail art too as full on rose gold flakie holo nails would be a little too much for me.Polishes used: ILNP Juliette, Zoya Raven and Models Own Rose


På svenska:
Idag visar jag upp mina nyårsnaglar. Jag spenderade alltför mycket tid den 31a med att försöka få ihop en bra manikyr. Det tog flera försök innan alla delarna klaffade och jag hade något jag gillade på alla naglar. Det var tur att jag började redan vid lunchtid och vi hade en reservation på restaurang hellre än planer på att laga något avancerat.

Mina ovala dekorstenar är alla guldfärgade så här har jag målat dem med lack för att matcha färgerna i manikyren. Det är ett bra knep om du inte har nitar i alla färger!

Lacket som gör den här manikyren för mig är ILNP Juliette. Det är en fantastiskt fin nyans som passar utmärkt till nail art. Att ha alla naglar målade med holoflakies i roseguld är nästan för mycket bling för mig!

5 comments

 1. Vilken fantastisk nyårsmanikyr det blev till slut! Du fick ju uppenbarligen jobba för den så då var det ju tur att resultatet blev så läckert!

  ReplyDelete
 2. Ficaram lindas demais!!!
  Amo essa combinação.

  Bjim...
  >>blog Usei Hoje<<

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)