Pink and Yellow Double Gradient

How about some extra bright summer nails?
I honestly can't believe summer is right around the corner. The weather here gives few hints and I've been busy with work and life and everything in between so don't know where the last month went!

As for the nails, this started out as something else but the base (some kind of drag marble) wasn't really to my satisfaction so I did a stamping gradient on top of it. I think it's kind of busy but also kind of fun.Polishes used: China Glaze Ahoy, China Glaze Lighthouse, Handy Yellow and Handy Pink


På svenska:
Extra glatt och somrigt från mig idag. Att det är sommar snart och skolavslutningar runt hörnet känns galet. Vädret ger ju få indikationer på det och det är rätt körigt på jobbet så jag har snabbspolat igenom den senaste månaden. Säkert fler som känner igen sig i den känslan!

Naglarna då, det här började som något annat men min bas (någon form av drag marble) blev inte som jag tänkt så jag stämplade över det. Det blev lite röigt/mycket på en gång men jag tycker det är rätt roligt också och roliga naglar gillar jag ^-^.

3 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)