Rose Nails

Another set of summery nails today.
I keep coming back to varieties of this design and have done very similar roses on at least three occasions before. They take some time for me to do as I go over each nail a number of times with different hues to layer the roses but I always love the end result so don't mind the time spent.

My base is Pahlish Bubble Yum, the rest is painted with acrylic paint.

If you're wondering what to do with the rest of your Sunday, I just discovered a website that has one of my favourite computer game on it, Chip's Challenge! Me and my sister used to play this all the time, believe it came on a floppy disk with some computer purchase in the mid 90s ^-^.På svenska:
Ännu en uppsättning med somriga naglar. Jag kommer ofta tillbaka till den här designen och har gjort åtminstone tre rosmanikyrer som är nästintill likadana. Det tar mig lite tid att göra blommorna då jag går över varje nagel ett antal gånger med olika nyanser av rött/rosa men jag gillar alltid hur resultatet blir så tiden gör mig inte så mycket.

Här har jag Pahlish Bubble Yum som min bas och så har jag målat rosorna med akrylfärg.

Om du funderar på vad du ska göra med resten av din söndag så kan jag tipsa om att jag precis hittat en webbsida som har ett av mina favoritspel, Chip's Challenge! Min syster och jag spelade det här jätteofta, vill minnas att det kom på en diskett tillsammans med något datorköp på nittiotalet ^-^.

4 comments

 1. Jättesnyggt! Måste göra några rosor jag med! Det var så länge sedan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är ju nu årstiden för blommiga naglar verkligen kommer igång :)

   Delete
 2. Så himla fint! Perfekta sommarnaglar!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)