ILNP Black Orchid Nail Art

We have beautiful late summer weather here in Stockholm this week. It reminded me that I've not worn a holo polish in quite a while!
Generally I have lukewarm feelings toward holos, it's not my favourite finish despite buying quite a few of the must haves. Somehow it rarely sat right on my fingers. Naturally there are some exceptions, I really like Smitten Out of the Blue, my velvety CbLs (Mighty Red Baron and Gemini Rising) and ILNP Black Orchid, which I'm wearing today. It's a dark and warm purple, but my pictures seem a bit off, making it look almost maroon.

It also works for stamping, here I've used MoYou (what else?) Explorer 03, a plate I keep coming back to.Polishes used: OPI Steady as She Rose, ILNP Black Orchid and Color Club Miss Bliss


På svenska:
Här i Stockholm har vi haft riktigt fint sensommarväder den här veckan. Det påminde mig om att jag inte burit hololack på väldans länge.

Generellt är ju inte jag så förtjust i holos, det är inte min favoritfinish trots att jag köpt ett antal av de där lacken som man bara måste ha. Det har bara inte känts rätt på mina fingrar. Det finns förstås undantag, till exempel gillar jag verkligen Smitten Out of the Blue, mina sammetslena CbLs (Mighty Red Baron och Gemini Rising) samt ILNP Black Orchid som jag bär idag. Det ser lite brunt ut på bilderna men är egentligen en varm och härlig lila.

Lacket fungerar också utmärkt för stämpling, här har jag använt det tillsammans med MoYou (vad annars?) Explorer 03, en sån där platta som jag återkommer till gång efter annan.

2 comments

  1. Det blev ju hur snyggt som helst! Jag älskar ju holo och när de går att stämpla med är det ju såklart ännu bättte:)

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)