Rose Quartz Nails

I'm back from my blog vacation now, and coincidentally also from my regular vacation ^-^. I've had a great four weeks off from work and managed to fit in a little bit of everything. Alas, tomorrow it's back to alarm clocks, commutes and running late for meetings.
The manicure I have to show today is what I wore at the beginning of my vacation. I was heading for London for a longish weekend and needed something that would look good throughout, hence soak off gels. I don't have my own kit but use my mothers so that's why I'm posing with a regular nail polish rather than what I actually wore. I think I actually took these pictures after having come home from London again, meaning they are 5-6 days old. Quite impressive.

I used a sheer pink to have a go at rose quartz nails, a look I've seen everywhere lately. In between the layers of polish I used thinned down white acrylic paint to get the lines in place. It was hard to get it to look perfect, especially since I didn't want to wear more than 3 coats of the gel polish, but I was happy with my first attempt all the same! I matched it with some nail foils that I'm always keen to wear with gels as they are so easy to apply and get a good finish on.På svenska:
Jag är tillbaka efter min bloggsemester och även min vanliga semester nu. Jag har haft fyra härliga veckor borta från jobbet och har hunnit med lite av varje. Men imorgon är det tillbaka till väckarklocka, pendingstid och att försöka hinna i tid till möten.

Manikyren jag visar idag bar jag min första semestervecka då jag skulle till Lonodn. Jag ville ha målade naglar men också något som håller bra så då blir det gellack. Jag har inget eget kit utan använder mammas, det är därför jag poserar med ett vanligt lack då jag tog bilderna efter jag kommit hem igen. Manikyren är alltså 5-6 dagar gammal när bilderna togs. Endast med gellack funkar det att göra så för mig!

Jag använde ett svagt rosatonat lack när jag gav mig på rosenkvartsnaglar, en stil som poppat upp överallt på senast. Mellan lagren av lack har jag använt uttunnad akrylfärg för att få till linjerna. Det var inte helt lätt att få det perfekt, särskilt som jag inte ville använda mer än 3 lager av lacket, men jag var nöjd med hur det blev ändå! Jag matchade med nagelfolie, något jag alltid är sugen på när jag använder gellack, detta då det är så enkelt att applicera och få snyggt. Till skillnad från vanligt överlack kan man köra gel-överlack direkt på nagelfolien och få supersnyggt resultat.

4 comments

  1. I'm glad you had a great vacation :) This nail art is beautiful! Very elegant and pretty, very pleasing on the eyes!

    ReplyDelete
  2. Åh wow så snyggt! Så härligt med semester, jag längtar redan till nästa:)

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)