White Floral Negative Space Nail Art

Earlier this week I showed a skittle and mentioned that I feel like it's a classic type of nail art, today I have another design that falls in the same genre, dotted flowers!
I was inspired to do this design after seeing a blouse with a similar pattern on some TV-show and figured it would be a simple enough nail art style to do. In retrospect it reminds me more of the Daisy perfume by Marc Jacobs than the blouse, but it't still a cute and wearable nail art style!Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Essie Ballet Slipper, Essie Good as Gold and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Tidigare i veckan visade jag en skittle och skrev att det känns som en gammal klassisk nagelkonststil, idag har jag en annan teknik som jag skulle klassificera på samma sätt, blommor som är gjorda med dotting tool.

Jag inspirerades till den här designen av en blus jag såg på TV och tänkte att det där kan jag ju göra på naglarna. I efterhand påminner mönstret mig närmare om parfymen Daisy från Marc Jacobs men det spelar kanske mindre roll om jag ändå trivdes med manikyren!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)