Blue Christmas Ornament Nails

Time for some holiday nails, don't you think?
These Christmas tree ornaments were initially going to be stamped on my nails but unfortunately the cheap Ebay Christmas stamping plates I bought last year (which arrived after Christmas) stamped terribly. I ended up free-handing an approximation of the planned design I wanted to do. The idea was that I had some silver foil pieces added to each nail before stamping/painting the design and hence creating extra sparkly ornaments. In the end I'm mostly annoyed about the bad plates, so couldn't really appreciate this design...Polishes used: Essie Starry Starry Night, KIKO 623 and MoYou London Beach House


På svenska:
Dags för lite julnaglar kanske? Detta motiv med julgranskulor hade jag initialt tänkt stämpla på naglarna men tyvärr så fungerade inte mina budgetplattor från Ebay (som jag köpte förra året men som kom fram för sent) så jag fick helt enkelt försöka måla kulor på fri hand.

Idén var att ha lite silverfolie i mitten på varje nagel, under där kulan skulle vara så att de blir lite extra glittriga. Det funkade rätt bra faktiskt men jag är mest störd på att mina plattor inte fungerade så har svårt att uppskatta den här manikyren...

2 comments

  1. Jag tycker att det blev fantastiskt fint, jag är imponerad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Jag är eg inte missnöjd alls heller, bara omständigheterna som stör mig :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)