Gold and Coral Stripes Nail Art

Another week coming to an end, and this of course means new nail art!
Gold and Coral Stripes Nail Art
This look is inspired by something I saw on MoYou London's Instagram. I changed up the colours a bit so I could get some more use of a few of my favourite polishes from KIKO. The first few times I visited Italy (after getting bit by the nail bug) I spent hours in KIKO selecting which polishes I wanted to buy. Now the store is available in Sweden but I have not been at all as intrigued by their new selection. Shame!

After finishing this post my Sunday will consist of laundry and more packing. Moving is tough and time consuming business!
Gold and Coral Stripes Nail Art

Gold and Coral Stripes Nail Art

Gold and Coral Stripes Nail Art

Polishes used: KIKO 497, KIKO 493, OPI Glitzerland and MoYou London Coral Crush


På svenska:
En till vecka närmar sig slutet och då är det förstås dags för mitt söndagsinlägg. Manikyren jag visar idag är inspirerat av något jag såg på MoYou Londons Instagram. Jag bytte färgerna litegrann så jag skulle kunna använda ett par av mina favoritlack från KIKO.

De första gångerna jag var i Italien (efter att ha blivit mer intresserad av lack) spenderade jag timmar i KIKO-butikerna för att välja vilka lack jag skulle köpa. Nu finns det ju butiker även på hemmaplan (den i Täby centrum har dock redan hunnit stänga, dålig business där alltså) men utbudet har inte alls lockat på samma sätt. Saknar de gamla flaskorna måste jag säga!

När jag har skrivit klart det här inlägget kommer min söndag bestå av tvätt och så packning förstås. Det är så mycket som ska bli klart och fixas när man ska flytta.

6 comments

  1. Det här är så himla snyggt! Jag har bara varit i Italien och på Kiko en gång, förra hösten. Då hade jag fantastiskt roligt, handlade hur mkt som helst och det blev ändå inte dyrt. Har alltså inte varit i nån svensk Kiko-butik, men är inte en del av problemet priset? Kiko ska ju vara billigt och man ska ha råd med mycket men jag misstänker att så inte är fallet i Sverige. Ska till Italien igen i september och då hoppas jag att jag hittar en Kikoaffär!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Ledsen för sent svar men upplever faktiskt att Kiko i Sverige höll ungefär samma priser, när det var rea kostade lacken 20kr och läppennorna något liknande så verkligen inte dyrt. Vet inte om det är att vi svenskar handlar smink på ett annat sätt eller inte känner till märket som gör att det inte gått lika bra att etablera butiker här? Jag håller iaf tummarna för att de överlever.

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)