Water Foam Nail Art

Today I have another fluidy form nail art to show you.
Water Foam Nail Art
The base pattern is inspired by Laqvid on Instagram but as always with different size nails and different tools at hand it ends up looking quite different from the original. I was very happy when I mixed these colours on the back of my stamper heads as they formed these lovely bubble shapes, especially since I've been waiting for Spot It! to come back to Hypnotic Polish for months...  I think it really looks like water ripples!
Water Foam Nail Art

Water Foam Nail Art

Water Foam Nail Art

Polishes used: OPI You're So Vain-illa, Catrice Milky Bay, Essence Let's get lost, Essence Break through, Color Club Over the Moon and Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
Idag fortsätter vi med samma abstrakta teknik som jag visade i söndags. Inspirationen kommer från Laqvid på Instagram men det blev inte helt samma sak då mina naglar är typ hälften så långa och jag tror hon gjorde hela designen i gel...

Jag blev dock väldigt glad när jag mixade de här färgerna på baksidan av mitt stämplingshuvud. De skapade härliga bubbelmönster vilket jag inte väntat mig men verkligen uppskattade då jag väntat på att Hypnotic Polish ska få in Spot It! igen under flera månader. Visst ser det väl ut som vatten som skummar sig?

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)