Flower Gel Nail Art

Another weekend coming to an end and also this week I wasn't able to publish my mid-week post.
Flower Gel Nail art Madam Glam Merlot manicure
I've been thinking about this lately and have decided to lower my own ambition and aim for one post per week rather than two. This means I can be happy about getting my weekend post up, without feeling bad about not getting the other one done too.

The weekly post then, it is my ski manicure from earlier this month. I'm not sure what I was thinking when I decided to do purple floral nails for a ski trip but that is what inspired me at the time... I painted the flowers freehand with acrylic paint and in order to get some colour in there I mixed the purple Merlot from Madam Glam with some top coat and painted a little blob on the nail. This was the background for my flower design.
Flower Gel Nail art Madam Glam Merlot manicure

Flower Gel Nail art Madam Glam Merlot manicure

Flower Gel Nail art Madam Glam Merlot manicure

Polishes used: Madam Glam Merlot and Gelish Need a Tan


På svenska:
Ännu en helg till ändå och även denna vecka hann jag inte med något onsdagsinlägg. Efter att ha reflekterat över bloggen under en tid har jag bestämt att jag ska sänka min egen ambitionsnivå och satsa på att publicera ett inlägg i veckan framöver, i alla fall under en tid. Jag har svårt att hinna med fler inlägg just nu och då är det bättre att vara nöjd med ett inlägg hellre än missnöjd med att jag inte presterat två.

Veckans inlägg blir min skidmanikyr från tidigare i mars. Jag vet inte hur jag tänkte när jag tyckte att lila och blommor passar bra när man ska på skidresa men just då hade jag feeling för den kombinationen. Blommorna är målade på fri hand med akrylfärg. För att få in lite färg har jag har blandat det lila lacket Madam Glam Merlot med lite klarlack och målat en liten blob på nageln som jag sen målat ovanpå.

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)