Geometric Black and White Nail Art

Hiding out in our home office tonight as S is doing serious cooking while listening to serious rock in the kitchen. I find that certain types of music makes it hard for me to think and relax so figured I better escape!
Geometric Black and White Nail Art
Apart from blogging about nails, I've spent my evening working on homework for the German course I'm taking this semester. I've been studying German for maybe five years now, and unfortunately it's getting hard to stay motivated, especially as the current course I'm taking is quite boring (focusing on grammar...). Let's see if I end up dropping it after this semester or if I can carry on for longer.

But we're here for the nails and not a study update so here goes. This design is inspired by Tracy Kawaii and was relatively simple to do. I painted black and white polish on my silicone mat and then cut it to shapes that I attached to the nails. Simple and with guaranteed crisp lines!
Geometric Black and White Nail Art

Geometric Black and White Nail Art

Geometric Black and White Nail Art

Polishes used: OPI Mermaid's Tears, KIKO 275 and Catrice Wild White Ways


På svenska:
Gömmer mig på hemmakontoret ikväll då S lagt beslag på köket till tonerna av högljudd rock. Jag har lite svårt för just den genren så håller mig så långt borta jag kan!

Förutom att blogga om naglar passar jag vid datorn på att jobba på tyskaläxan. Jag pluggar ju tyska på kvartsfart sedan kanske fem år tillbaka och just nu är det faktiskt inte så stimulerande. Går en rätt tråkig kurs med fokus på grammatik och väldigt lite interaktivitet så motivationen är inte på topp. Är dock rädd för att tappa det jag lärt mig om jag slutar så får se hur länge jag hänger kvar...

Men det var ju naglarna vi var här för så här kommer informationen om dem. Designen är inspirerad av Tracy Kawaii och är relativt enkel att få till. Jag har målat med svart och vitt lack på min silikonmatta och sen klippt ut det till geometriska former som jag lagt på naglarna. Det gäller bara att lacket är lite lagom klibbigt och så har man perfekta krispiga linjer!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)