Chevron and bow nail art

Today I have a fun manicure I wore last week. I had just received some much awaited stamping plates in the QA-series and of course wanted to use one right away. The choice fell on QA37 which has lots of cute bows. I combined one bowed nail with some chevrons (created with nail vinyls) and an accent glitter and really like the outcome.
At first I thought this manicure would end up being more blue than green but the longer I wore it the more certain I became that it is actually green. Hence I hope that my turquoise nails qualify for this weeks Green Wednesday

The darker turquoise is Trophy Wife by Essie and the paler one is KIKO 834 Golden Tiffany. Trophy Wife covered with two coats on my pinkie where Golden Tiffany requires a good four coats on the next nail. I am wearing two glittery coats of Spank You Very Much from Dollish Polish over Trophy Wife.Polishes used: OPI MY Boyfriend Scales Walls, Essie Trophy Wife, KIKO 834 Golden Tiffany and Dollish Polish Spank You Very Much


På svenska:
Idag har jag en rolig manikyr som jag bar förra veckan att visa upp. Jag hade precis fått ett antal högst efterlängtade stämplingplattor från QA-serien i brevlådan och ville förstås använda en direkt. Valet föll på QA37 som har massa söta rosetter. Jag valde en av dem till mitt ringfinger och körde två naglar med zickzack mönster (skapade med nail vinyls) samt en glittrig accentnagel och kände att resultatet blev riktigt härligt.

Först så tänkte jag nog att resultatet skulle bli mer blått än grönt men ju längre jag bar denna manikyr ju säkrare blev jag på att den faktiskt känns ganska grön. Jag hoppas alltså att mina turkosa naglar kvalificerar sig för veckans Grön onsdag.

Den mörkare turkosa är Trophy Wife från Essie och den blekare kommer från KIKO och heter 834 Golden Tiffany. Trophy Wife täckte på två lager på lillfingret medan jag behövde fyra lager av Golden Tiffany på fingret bredvid. Jag bär två lager av glittriga Spank You Very Much från Dollish Polish över Trophy Wife.

5 comments

  1. Lite udda men kul att blanda rosetter och zig-zagmönstret. Fina färger i kombination dessutom:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja det var kanske inte ett helt självklart val men jag ville inte att det skulle bli för gulligt med bara rosetter :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)